Στην iPHARMA συνδυάζουμε τη γνώση, την εμπειρία και τη φροντίδα για τον άνθρωπο.

Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα ασυναγώνιστης ποιότητας  και εξαιρετικής αποτελεσματικότητας, σχεδιασμένα να βελτιώνουν την υγεία  και να προάγουν την ευεξία.

Δημιουργούμε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα  και εξειδικευμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

Επιπλέον, επενδύουμε διαρκώς στη γνώση και την εμπειρία της αφοσιωμένης μας ομάδας.  Οι ακατάπαυστες προσπάθειες των ανθρώπων μας στρέφονται προς την εδραίωση και τη  διεύρυνση της παρουσίας μας, όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Συνεργασία με 

H Uriach είναι μία ισπανική φαρμακευτική εταιρεία με περισσότερα  από
180 χρόνια ιστορίας και με παρουσία σε περισσότερες  από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή της είναι η βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων  ανά την υφήλιο. Πιστή στις ιστορικές αξίες της, υιοθετεί μία ολιστική προσέγγιση,  που περιλαμβάνει εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες μοναδικής καινοτομίας,  ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ηθικής.

Όραμα της Uriach είναι να γίνει σημείο αναφοράς παγκοσμίως στον τομέα υγείας  και ευεξίας των ανθρώπων μέσα από διαρκή εξέλιξη και πρόοδο,  βιωσιμότητα και κοινωνική ευθύνη.